Politica de livrare

Din momentul confirmarii, comenzile vor fi expediate in termen de 2-3 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc, sau 10-15 zile lucratoare pentru cele realizate pe comanda. Termenul de livrare poate fi mai mare in perioade aglomerate si in situatia unor conditii meteo nefavorabile sau in preajma sarbatorilor importante (ex. Pasti sau Craciun).

Livrarea se face exclusiv prin curier rapid, prim firma de curierat DPD, in regim Door-to-Door (pana la usa).
Costul livrarii este de 19 lei, indiferent de localitate.

Comenzile pot fi plasate folosind urmatoarele metode:

Pe abocreations.com
Prin email la: bianca.abacioaei@gmail.com
Telefonic la: +40 752 096 584
Prin mesaj pe pagina de Facebook ABOcreation

Dupa plasarea unei comenzi este posibil sa fiti contactat pentru confirmare.

Politica de retur

Produsele achizitionate de pe site se pot returna in 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii, exceptie fac produsele realizate pe comanda conform cerintelor cumparatorului care nu vor putea fi returnate.

Starea produselor returnate trebuie sa fie cea in care le-ai primit. Nu vor fi acceptate la retur produse deteriorate, care prezinta urme de uzura.
Returnarea produselor se face in ambalajul original si insotit de documentele cu care au fost livrate produsele.
Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara pete sau rupturi.
In cazul in care produsul a fost achitat prin intermediul unui Card de Credit sau Debit, returnarea banilor se va face prin transfer bancar, exact in contul din care a fost efectuata plata. Daca ai platit prin alta metoda, poti alege sa primesti banii intr-un anumit cont bancar.
Returul se efectueaza prin curier rapid (ai posibilitatea de a-ti alege singur firma de curierat, cu exceptia Postei Romane) Acest cost va fi suportat de tine. Coletul trebuie sa fie sigilat pentru a putea fi preluat cu usurinta de curier si insotit de documentele cu care a fost livrat produsul.
Dupa ce vom primi coletul tau, te vom tine la curent prin e-mail sau telefonic cu privire la statusul returului tau.

In cazul in care comanda a fost expediata gresit de catre noi (marime sau produsul nu corespunde cu fotografia de pe site, produs deteriorat sau cu defecte, produse lipsa in comanda, etc.) toate costurile cu returul/schimbul produselor vor fi suportate de catre noi.

Conform OUG 34/2014, produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de client în mod clar sunt exceptate de la dreptul de retragere.

OUG 34/2014 Art. 16
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9 – 15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
[…]
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
In siutatia in care nu s-au respectat specificatiile transmise de catre client, produsele se pot returna.